City Bikes Reviews

Wij werken dagelijks hard om u als klant tevreden te stellen, we zijn dan ook trots dat 96% ons adviseert bij anderen.

Om dit te bewerkstelligen is het van belang dat wij de mening van u als klant weten. Hoe heeft u het verkoopproces ervaren tot aan de deur. Na verzending van uw bestelling ontvangt iedere klant dan ook een bericht om een beoordeling achter te laten. Op deze manier kunnen wij U en andere klanten nog beter van dienst zijn. Daarnaast maakt u iedere maand ook kans om uw aankoopbedrag terug te winnen als u onze producten beoordeeld door middel van het schrijven van een productreview(s).

Heeft een beveiligde website

2 Fysieke fietsenwinkels

Rotterdam en Zaandam

Telefoonnummer: 0107171866

Vaste scherpe prijzen

Garantie van 2 jaar

City Bikes
4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 121 reviews)
Uitstekend91%
Heel goed3%
Gemiddeld2%
Slecht2%
Verschrikkelijk2%

Snelle levering en product is top

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Snelle levering en product is top! Geen op- of aanmerkingen.

Isac

Zeer vakkundig geholpen

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Ik werd niet alleen zeer vakkundig geholpen, ook het hele bestelproces ging zeer efficiënt. Bij het ophalen van de fietsen ook uitstekend en klantvriendelijk geholpen. Dank daarvoor!

Erica

Snel en accuraat

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Snel en accuraat, top gedaan en een goede service. Goede en duidelijke uitleg

Joop Stam

Veel keus voor fietsliefhebbers

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Veel keus voor fietsliefhebbers tegen een goeie prijs vriendelijk en deskundig personeel een echte snoepwinkel voor liefhebbers.

Ron Doel

Helemaal Top,

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Helemaal Top,
Mail gestuurd voor een onderdeel, en het was binnen één dag geregeld en opgestuurd.

Paul

nette fiets geleverd

Rated 5 out of 5
17 december 2021

nette fiets geleverd! Goede service vooralsnog.

Koen

De heren van City bikes zijn erg attent

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Prima spullen tegen een goede prijs En snel geleverd

Flora Hoekstra

Geweldige service!

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Geweldige service door zeer behulpzame mensen, die goed advies geven t/m de kleinste fiets onderdelen die moeilijk te vinden zijn!

Maria

Fiets gekocht voor onze zoon.

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Fiets gekocht voor onze zoon.
Medewerker was heel behulpzaam.
Montage was ook snel geregeld.
Kleine is immens blij met zijn nieuwe fiets.

Sem

Top pedalen

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Goede en veilige pedalen.
In en uitklikken gaat soepel.
De spanningsveer is nauwkeurig af te stellen.
Handige reflector in de pedalen voor extra veiligheid in het donker
De “normale” kant van het pedaal heeft metalen pinnetjes die je eventueel door langere kan vervangen. Ook bij de kortere pinnetjes al heel veel grip op het pedaal.

Cornelis
4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 121 reviews)
Uitstekend91%
Heel goed3%
Gemiddeld2%
Slecht2%
Verschrikkelijk2%

Op tijd en compleet geleverd

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Op tijd en compleet geleverd, prima. overzichtelijke website is ook prettig

Lotte

Super service

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Zeer snelle service, zeer prettige en snelle communicatie en toen mijn pakket kwijt was geraakt in PostNL kreeg ik gelijk een nieuwe opgestuurd.
Dus top

JCK

Gebruikersvriendelijke website

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Gebruikersvriendelijke website. Goede informatievoorziening voorafgaand aan de levering. Snelle en correcte levering.

Nina

Selectie, bestelling en aflevering in een woord perfect!

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Zowel het bestelproces en de telefonische assistentie daarbij als de aflevering in de winkel verdient wat mij betreft de volle vijf sterren!
De keuze is reuze en de winkel ook, maar je hebt geen moment het gevoel dat je niet geholpen wordt.

Koen Jansen

Prima producten en prima levering

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Prima producten en prima levering

Murat
Wie zijn wij ?

Over City Bikes

City-Bikes.nl is een webshop met een ruim assortiment aan kinderfietsen, herenfietsen, damesfietsen, omafietsen, transportfietsen, en fietsaccessoires. In onze webshop vindt u kwaliteit voor de laagste prijs. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij supersnel kunnen leveren, meestal binnen 1 a 2 werkdagen!