City Bikes Reviews

Wij werken dagelijks hard om u als klant tevreden te stellen, we zijn dan ook trots dat 96% ons adviseert bij anderen.

Om dit te bewerkstelligen is het van belang dat wij de mening van u als klant weten. Hoe heeft u het verkoopproces ervaren tot aan de deur. Na verzending van uw bestelling ontvangt iedere klant dan ook een bericht om een beoordeling achter te laten. Op deze manier kunnen wij U en andere klanten nog beter van dienst zijn. Daarnaast maakt u iedere maand ook kans om uw aankoopbedrag terug te winnen als u onze producten beoordeeld door middel van het schrijven van een productreview(s).

Heeft een beveiligde website

2 Fysieke fietsenwinkels

Rotterdam en Zaandam

Telefoonnummer: 0107171866

Vaste scherpe prijzen

Garantie van 2 jaar

City Bikes
4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 120 reviews)
Uitstekend92%
Heel goed2%
Gemiddeld2%
Slecht2%
Verschrikkelijk2%

Zó hoor je geholpen te worden !

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Verkeerde maat besteld en erna super geholpen met de aanschaf. Echt complimenten naar de mensen die je aan de telefoon krijgt. Hier kunnen anderen een voorbeeld aan nemen. Beschaafd en hulpvaardig. Dit bedrijf snapt het.

De Hoorn

Fiets ruim voor tijd geleverd

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Fiets ruim voor tijd geleverd. Klantenservice reageert direct en met juiste info over de fiets.

Meryem

Geen problemen 100%in orde.

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Snelle levering.

Ilse Kok

Snelle levering

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Snelle levering, prima digitale uitleg

Jip

Zeer correct geholpen nadat een…

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Zeer correct geholpen nadat een verkeerd artikel was geleverd. Op het moment van levering had ik het exacte product niet goed gecontroleerd en in de voorraad kas gelegd. Toen ik een half jaar later erachter kwam dat het niet exact het juiste product was, kon ik het desalniettemin zonder problemen omruilen. Een dag later had ik het juiste product alsnog in huis!

Bastiaan

Top service

Rated 5 out of 5
17 december 2021

2 maal nu een bestelling gedaan bij City-Bikes prijzen zijn goed, terugkoppeling over bestelling en verzenden perfect.

Brenda

Niets mis mee

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Super winkel! Hier is alles te vinden wat je nodig hebt m.b.t. fietsen. Ook snelle levering van de producten. Goede ervaring gehad en zeker aanbevolen.

Jansen

Goede service

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Goede service, duidelijke uitleg en uiteraard een fijne fiets gekocht. Deze fiets kon gelukkig ook nog snel geleverd worden

Dirksen

Mooi product

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Mooi product, optimaal voor binnen fietsen. Service zoals altijd uitstekend!

Ivo

Snelle levering en product is top

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Snelle levering en product is top! Geen op- of aanmerkingen.

Isac
4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 120 reviews)
Uitstekend92%
Heel goed2%
Gemiddeld2%
Slecht2%
Verschrikkelijk2%

Fantastische service

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Fantastische service, mijn bestelling is vlugger dan verwacht aangekomen.

Anoniem

Ik wist niet wat de goede maat voor mij…

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Alles perfect geregeld top
Henny

Henny

Bij aflevering netjes in elkaar gezet

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Bij aflevering netjes in elkaar gezet, gecontroleerd en de bezorger was vriendelijk.

Jasper Dronten

Ondanks drukte toch snel bezorgd

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Ondanks drukte toch snel bezorgd. Leuke prijs goede kwaliteit.

Henk Pieters

Op tijd en compleet geleverd

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Op tijd en compleet geleverd, prima. overzichtelijke website is ook prettig

Lotte
Wie zijn wij ?

Over City Bikes

City-Bikes.nl is een webshop met een ruim assortiment aan kinderfietsen, herenfietsen, damesfietsen, omafietsen, transportfietsen, en fietsaccessoires. In onze webshop vindt u kwaliteit voor de laagste prijs. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij supersnel kunnen leveren, meestal binnen 1 a 2 werkdagen!