City Bikes Reviews

Wij werken dagelijks hard om u als klant tevreden te stellen, we zijn dan ook trots dat 96% ons adviseert bij anderen.

Om dit te bewerkstelligen is het van belang dat wij de mening van u als klant weten. Hoe heeft u het verkoopproces ervaren tot aan de deur. Na verzending van uw bestelling ontvangt iedere klant dan ook een bericht om een beoordeling achter te laten. Op deze manier kunnen wij U en andere klanten nog beter van dienst zijn. Daarnaast maakt u iedere maand ook kans om uw aankoopbedrag terug te winnen als u onze producten beoordeeld door middel van het schrijven van een productreview(s).

Heeft een beveiligde website

2 Fysieke fietsenwinkels

Rotterdam en Zaandam

Telefoonnummer: 0107171866

Vaste scherpe prijzen

Garantie van 2 jaar

City Bikes
4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 120 reviews)
Uitstekend92%
Heel goed2%
Gemiddeld2%
Slecht2%
Verschrikkelijk2%

Tevreden klant

Rated 5 out of 5
17 juli 2021

Bedankt City Bikes voor de mooie damesfiets die jullie geleverd hebben.
Wij komen nog zeker terug voor een elektrische fiets.

K. Velaher

Goedemorgen

Rated 5 out of 5
17 juli 2021

Bedankt voor al het goede nazorg.
Hij is prima en zoon super blij ermee.

Daan

5 sterren

Rated 5 out of 5
12 juli 2021

Goede service en klant vriendelijke bedrijf.

Sanne

2 fietsen

Rated 5 out of 5
27 mei 2021

2 fietsen gekocht zijn prima
fietsen geweldig

Saskia

uhehw

Rated 3 out of 5
26 mei 2021

nnsndns

ndj

ueueheh

Rated 5 out of 5
26 mei 2021

tetshhs

hxjsj

test

Rated 4 out of 5
26 mei 2021

4

hshhs

test5

Rated 5 out of 5
26 mei 2021

ushe

heheh

yhdhdj

Rated 5 out of 5
26 mei 2021

nsmmssn

jsjsj

test 3 stars

Rated 3 out of 5
26 mei 2021

test3

david
4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 120 reviews)
Uitstekend92%
Heel goed2%
Gemiddeld2%
Slecht2%
Verschrikkelijk2%

Onze nieuwe fiets mist kogels in achterwiel lager

Rated 1 out of 5
17 december 2021

Probeer er onderling uit te komen.
Helaas krijgen we weinig medewerking👎

Johan

Goed advies in de winkel waar echt de tijd voor werd genomen. Winkel is echt een inspiratie voor elke fietser.

Rated 5 out of 5
28 september 2021

Goed advies in de winkel waar echt de tijd voor werd genomen. Winkel is echt een inspiratie voor elke fietser.

Pieter

Prima en snelle levering tegen een goede prijs.

Rated 5 out of 5
28 september 2021

Prima en snelle levering tegen een goede prijs.

Jessica

Snel geleverd

Rated 5 out of 5
28 september 2021

Snel geleverd

Dennis

Binnen 1 dag het bestelde thuis afgeleverd Top hoor !!!

Rated 5 out of 5
28 september 2021

Binnen 1 dag het bestelde thuis afgeleverd
Top hoor !!!

Klant
Wie zijn wij ?

Over City Bikes

City-Bikes.nl is een webshop met een ruim assortiment aan kinderfietsen, herenfietsen, damesfietsen, omafietsen, transportfietsen, en fietsaccessoires. In onze webshop vindt u kwaliteit voor de laagste prijs. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij supersnel kunnen leveren, meestal binnen 1 a 2 werkdagen!