City Bikes Reviews

Wij werken dagelijks hard om u als klant tevreden te stellen, we zijn dan ook trots dat 96% ons adviseert bij anderen.

Om dit te bewerkstelligen is het van belang dat wij de mening van u als klant weten. Hoe heeft u het verkoopproces ervaren tot aan de deur. Na verzending van uw bestelling ontvangt iedere klant dan ook een bericht om een beoordeling achter te laten. Op deze manier kunnen wij U en andere klanten nog beter van dienst zijn. Daarnaast maakt u iedere maand ook kans om uw aankoopbedrag terug te winnen als u onze producten beoordeeld door middel van het schrijven van een productreview(s).

Heeft een beveiligde website

2 Fysieke fietsenwinkels

Rotterdam en Zaandam

Telefoonnummer: 0107171866

Vaste scherpe prijzen

Garantie van 2 jaar

City Bikes
4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 121 reviews)
Uitstekend91%
Heel goed3%
Gemiddeld2%
Slecht2%
Verschrikkelijk2%

Deskundige monteurs

Rated 5 out of 5
27 september 2021

Verstand van fietsen hebben ze daar, en dat weten langzamerhand veel mensen. Dus soms is het er gewoon erg druk. Het personeel weet daar goed mee om te gaan en werkt klant en oplossingsgericht gericht en da’s plezierig !

Harry

Goed geholpen

Rated 5 out of 5
27 september 2021

Goede en snelle service
Goede prijzen

Harold

Geen klachten top service

Rated 5 out of 5
27 september 2021

Erg goed en fijn geholpen (advies gekregen) in Rotterdam. Heel veel dank en kan niet wachten tot ik de fiets kan ophalen.

Michel

Goede service

Rated 5 out of 5
27 september 2021

Ondanks de Corona tijd een goede afhandeling: zowel het advies en de hulp bij de keuze, het aangeven van de verwachtte levertijd, de berichtgeving van ‘gereed om op te halen’ EN .. de nazorg!
Er bleek namelijk – “af fabriek” – dat het kabeltje naar het achterlicht niet goed was bevestigd. Maar voorde mannen van de Fietsvoordeelshop geen probleem.
Het was nog een heel gepriegel om het te fiksen, maar ze deden het toch maar even tussendoor, net als het “verlengen” van het stuurhuis.
Van mij dus “rondom” een perfecte score. Echt een winkel met liefde voor het vak.

Ron en Anja

Kopen je om als je ontevreden bent!

Rated 1 out of 5
27 september 2021

🚩 Niet bestellen bij City Bikes!!!!! 🚩
🚩Willen je alleen compenseren als je je 1 ster review aanpast!!! 🚩
Leveren ondeugdelijke goederen, doen er vervolgens 6,5 weken over om dingen te leveren. Leveren dan ook nog het verkeerde én incompleet. Na 8 weken heb ik nog mijn fiets niet compleet, maar het volgende vind ik nog vele malen erger…..
Na veel boze mailtjes krijg ik compensatie aangeboden. MAAR 🚩 dan moet ik eerst mijn review aanpassen naar een 4-5 sterren review 🚩. Je wordt dus gewoon omgekocht!!!! Zie foto voor de mail van het bedrijf.
KOOP HIER NIETS!!!! 🚩

Stephanie Schipper

Zeker een tweede order waard

Rated 5 out of 5
27 september 2021

Wij hebben een mooie fiets voor onze dochter besteld en komen zeker nog terug voor een next order.
Thnx City Bikes.

David

Bijzonder slechte service

Rated 4 out of 5
24 september 2021

Het product werd snel geleverd, maar de service is helaas bijzonder slecht. Ondanks aanhoudende problemen werd er niet met ons meegedacht naar een passende oplossing. Door ons aangeleverde informatie werd kwijtgeraakt en retourzending werd door City Bikes geweigerd met verwijzing naar voorwaarden die niet op de website vermeld staan. Wij zullen hier zeker niet meer bestellen.

Rick

Super goed geholpen en blij met mijn aankoop

Rated 5 out of 5
28 augustus 2021

Super goed geholpen en blij met mijn aankoop

Henryy

Super blij

Rated 5 out of 5
23 augustus 2021

Ik heb geen klachten mooie fiets mooi op tijd zoals gemeld wordt netjes ingepakt me prins was en is nogsteeds blij fiets mag niet in de of buiten van hem🤦🏽‍♂️

Franco Daantje

fiets gekocht, werd 2 dagen later al geleverd en gebruiksklaar gemaakt. Website is goed opgezet, erg duidelijk.

Rated 5 out of 5
12 augustus 2021

fiets gekocht, werd 2 dagen later al geleverd en gebruiksklaar gemaakt. Website is goed opgezet, erg duidelijk.

Joris
4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 121 reviews)
Uitstekend91%
Heel goed3%
Gemiddeld2%
Slecht2%
Verschrikkelijk2%

Goede snelle levering

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Goede snelle levering
Werden 20 minuten van tevoren gebeld

Emma

Had geen ervaring met jullie bedrijf.

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Had geen ervaring met.jullie bedrijf.
Kocht een cadeautje voor mijn fietsende zoon.
Ben positief verrast, door snelheid en nauwkeurigheid.

Denzel Veerman

Perfecte levering binnen 17uur binnen.

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Perfecte levering binnen 24 uur.
TOPPIE

Otto

Degelijke prijs goeie website en vlotte…

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Degelijke prijs goeie website en vlotte levering zo heb ik ze graag

Hans

Groot assortiment

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Groot assortiment, snelle levering en goede service!

Dhr. Peters Hekman
Wie zijn wij ?

Over City Bikes

City-Bikes.nl is een webshop met een ruim assortiment aan kinderfietsen, herenfietsen, damesfietsen, omafietsen, transportfietsen, en fietsaccessoires. In onze webshop vindt u kwaliteit voor de laagste prijs. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij supersnel kunnen leveren, meestal binnen 1 a 2 werkdagen!