City Bikes Reviews

Wij werken dagelijks hard om u als klant tevreden te stellen, we zijn dan ook trots dat 96% ons adviseert bij anderen.

Om dit te bewerkstelligen is het van belang dat wij de mening van u als klant weten. Hoe heeft u het verkoopproces ervaren tot aan de deur. Na verzending van uw bestelling ontvangt iedere klant dan ook een bericht om een beoordeling achter te laten. Op deze manier kunnen wij U en andere klanten nog beter van dienst zijn. Daarnaast maakt u iedere maand ook kans om uw aankoopbedrag terug te winnen als u onze producten beoordeeld door middel van het schrijven van een productreview(s).

Heeft een beveiligde website

2 Fysieke fietsenwinkels

Rotterdam en Zaandam

Telefoonnummer: 0107171866

Vaste scherpe prijzen

Garantie van 2 jaar

City Bikes
4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 117 reviews)
Uitstekend92%
Heel goed2%
Gemiddeld2%
Slecht2%
Verschrikkelijk2%

Een reservering was makkelijk af te…

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Een reservering was makkelijk af te halen!
Goed verpakt en snel.

Jenan

Super top

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Super top. Snelle levering. S avonds besteld. S ochtens in huis.

Jonathan

Snelle, correcte levering

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Snelle, nette levering, top service

Jack

Fantastische service

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Fantastische service, hebben echt telefonisch de tijd genomen om mee te denken. Zodra er naar voren kwam welk onderdeel ik nodig had kreeg ik een link toegestuurd om het product makkelijk te bestellen.
En de volgende dag al in huis!

Kiki

Ik had een vraag per telefoon en mail…

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Ik had een vraag per telefoon en mail over de levering van mijn fiets en werd op een manier te woord gestaan die prettig was.

De Grooth

Goede service snelle levering en als…

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Goede service snelle levering en als het niet op voorraad is dan laten ze dat weten en geen gezeur met retourneren. TOP

Ramon

Volgens afspraak geleverd

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Volgens afspraak geleverd. Nergens meer te koop maar hier nog wel 👍🏼

Leroy

Fantastische service

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Fantastische service, mijn bestelling is vlugger dan verwacht aangekomen.

Anoniem

Ik wist niet wat de goede maat voor mij…

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Alles perfect geregeld top
Henny

Henny

Bij aflevering netjes in elkaar gezet

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Bij aflevering netjes in elkaar gezet, gecontroleerd en de bezorger was vriendelijk.

Jasper Dronten
4.8
Rated 4.8 out of 5
4.8 van 5 sterren (op basis van 117 reviews)
Uitstekend92%
Heel goed2%
Gemiddeld2%
Slecht2%
Verschrikkelijk2%

Een reservering was makkelijk af te…

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Een reservering was makkelijk af te halen!
Goed verpakt en snel.

Jenan

Super top

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Super top. Snelle levering. S avonds besteld. S ochtens in huis.

Jonathan

Snelle, correcte levering

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Snelle, nette levering, top service

Jack

Fantastische service

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Fantastische service, hebben echt telefonisch de tijd genomen om mee te denken. Zodra er naar voren kwam welk onderdeel ik nodig had kreeg ik een link toegestuurd om het product makkelijk te bestellen.
En de volgende dag al in huis!

Kiki

Ik had een vraag per telefoon en mail…

Rated 5 out of 5
17 december 2021

Ik had een vraag per telefoon en mail over de levering van mijn fiets en werd op een manier te woord gestaan die prettig was.

De Grooth
Wie zijn wij ?

Over City Bikes

City-Bikes.nl is een webshop met een ruim assortiment aan kinderfietsen, herenfietsen, damesfietsen, omafietsen, transportfietsen, en fietsaccessoires. In onze webshop vindt u kwaliteit voor de laagste prijs. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij supersnel kunnen leveren, meestal binnen 1 a 2 werkdagen!