City Bikes Reviews

Wij werken dagelijks hard om u als klant tevreden te stellen, we zijn dan ook trots dat 96% ons adviseert bij anderen.

Om dit te bewerkstelligen is het van belang dat wij de mening van u als klant weten. Hoe heeft u het verkoopproces ervaren tot aan de deur. Na verzending van uw bestelling ontvangt iedere klant dan ook een bericht om een beoordeling achter te laten. Op deze manier kunnen wij U en andere klanten nog beter van dienst zijn. Daarnaast maakt u iedere maand ook kans om uw aankoopbedrag terug te winnen als u onze producten beoordeeld door middel van het schrijven van een productreview(s).

Heeft een beveiligde website

2 Fysieke fietsenwinkels

Rotterdam en Zaandam

Telefoonnummer: 0107171866

Vaste scherpe prijzen

Garantie van 2 jaar

City Bikes
4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 64 reviews)
Uitstekend87%
Heel goed3%
Gemiddeld3%
Slecht5%
Verschrikkelijk2%

Ales correct verlopen. Ik betaal de prijs en zij leveren mij de fiets.

Rated 5 out of 5
28 september 2021

Ales correct verlopen. Ik betaal de prijs en zij leveren mij de fiets.

Daniel

Zeer vriendelijk. Fiets stipt geleverd, volgens afspraak. Enthousiaste en hulpvaardige mensen bij het contact center ! Ook de chauffeur die de fiets afleverde, was vriendelijk en behulpzaam. Top gewoon !

Rated 5 out of 5
28 september 2021

Zeer vriendelijk.
Fiets stipt geleverd, volgens afspraak.
Enthousiaste en hulpvaardige mensen bij het contact center !
Ook de chauffeur die de fiets afleverde, was vriendelijk en behulpzaam.
Top gewoon !

Wil

Scherpe prijzen én snel geleverd.

Rated 5 out of 5
28 september 2021

Scherpe prijzen én snel geleverd.

Johan

In de avonduren besteld volgende dag zoals beloofd in huis top

Rated 5 out of 5
28 september 2021

In de avonduren besteld volgende dag zoals beloofd in huis top

Carlo

Prima service en contact. Ook het aanbod in de winkel is groot.

Rated 5 out of 5
28 september 2021

Prima service en contact. Ook het aanbod in de winkel is groot.

John

Snelle bezorging en goed verpakt!

Rated 5 out of 5
28 september 2021

Snelle bezorging en goed verpakt!

Tinus

Snelle en correcte service.kan het iedereen aanbevelen

Rated 5 out of 5
28 september 2021

Snelle en correcte service.kan het iedereen aanbevelen

Christiaan

De scherpste aanbiedingen, veel keuze en super snelle levering.

Rated 5 out of 5
28 september 2021

De scherpste aanbiedingen, veel keuze en super snelle levering.

Marc Lanting

Zondag bestelling geplaatst en dag later al geleverd van een artikel dat overal online enkele weken levertijd nodig had vermits het niet in voorraad was.

Rated 5 out of 5
28 september 2021

Zondag bestelling geplaatst en dag later al geleverd van een artikel dat overal online enkele weken levertijd nodig had vermits het niet in voorraad was.

Hendrik

Display was gestolen, maar gelukkig verzekerd dus hoefde ik alleen een eigen risico te betalen en kreeg zo een nieuwe toegestuurd. Heel snel geregeld, super service.

Rated 5 out of 5
28 september 2021

Display was gestolen, maar gelukkig verzekerd dus hoefde ik alleen een eigen risico te betalen en kreeg zo een nieuwe toegestuurd. Heel snel geregeld, super service.

klant
4.7
Rated 4.7 out of 5
4.7 van 5 sterren (op basis van 64 reviews)
Uitstekend87%
Heel goed3%
Gemiddeld3%
Slecht5%
Verschrikkelijk2%

Ales correct verlopen. Ik betaal de prijs en zij leveren mij de fiets.

Rated 5 out of 5
28 september 2021

Ales correct verlopen. Ik betaal de prijs en zij leveren mij de fiets.

Daniel

Zeer vriendelijk. Fiets stipt geleverd, volgens afspraak. Enthousiaste en hulpvaardige mensen bij het contact center ! Ook de chauffeur die de fiets afleverde, was vriendelijk en behulpzaam. Top gewoon !

Rated 5 out of 5
28 september 2021

Zeer vriendelijk.
Fiets stipt geleverd, volgens afspraak.
Enthousiaste en hulpvaardige mensen bij het contact center !
Ook de chauffeur die de fiets afleverde, was vriendelijk en behulpzaam.
Top gewoon !

Wil

Scherpe prijzen én snel geleverd.

Rated 5 out of 5
28 september 2021

Scherpe prijzen én snel geleverd.

Johan

In de avonduren besteld volgende dag zoals beloofd in huis top

Rated 5 out of 5
28 september 2021

In de avonduren besteld volgende dag zoals beloofd in huis top

Carlo

Prima service en contact. Ook het aanbod in de winkel is groot.

Rated 5 out of 5
28 september 2021

Prima service en contact. Ook het aanbod in de winkel is groot.

John
Wie zijn wij ?

Over City Bikes

City-Bikes.nl is een webshop met een ruim assortiment aan kinderfietsen, herenfietsen, damesfietsen, omafietsen, transportfietsen, en fietsaccessoires. In onze webshop vindt u kwaliteit voor de laagste prijs. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor wij supersnel kunnen leveren, meestal binnen 1 a 2 werkdagen!